U bent hier: startpagina » nieuws
Pagina:

Thijs & Aafke arrangement (25/08/2014)

Hotel restaurant " de Oringermarke " bied een tweetal Thijs & Aafke Challenge arrangementen aan. Deze arrangementen zijn exlusief deelname aan de Thijs & Aafke Challenge.  Voor deelname aan de Thijs & Aafke Challenge zie:   Hoe kan ik meedoen

SUPERBINGO (20/08/2014)

Zaterdag 13 September tijdens de "Oringer Markt"                                  SUPERBINGO                                    

DICHTERLIJK ODOORN (08/07/2014)

Zie Dichterlijk Odoorn      

GESCHORSTE VOERTUIGEN KUNNEN DEELNEMEN AAN THIJS & AAFKE CHALLENGE (21/06/2014)

De “Thijs & Aafke Challenge” is aangemeld en goedgekeurd door de belastingdienst om in aanmerking te komen voor de evenementenregeling.                                              Lees meer onder tabblad T&A Challenge

RODE ALG IN EENDENKOEL (13/06/2014)

Sinds een aantal dagen is er rode alg aanwezig in de eendenkoel. Daar is op zich niet veel aan te doen; het water in de vijver heeft niet genoeg doorstroming.

VERPLAATSING AED RABOBANK (13/06/2014)

Ongeveer tegelijkertijd met de verhuizing van de pinautomaat naar COOP Schippers Supermarkt zal ook de AED, die hangt in het halletje van de pinautomaat, verhuizen. De AED komt in de nieuwe situatie naast de pinautomaat op de buitenmuur te hangen.

VERKEERSREGELAARS (13/05/2014)

Om als verkeersregelaar te functioneren heb je een certifaat nodig: zonder mag het niet. Vanaf 1 januari dit jaar is het echter niet langer mogelijk om op de oude manier het certificaat voor verkeersregelaar te behalen. Je kunt het  nu via e-learning behalen. Dat houdt in dat je met je eigen e-mailadres inlogt op de site voor verkeersregelaars. Van ons krijg je dan een code (die wij weer van de gemeente krijgen) die gelinkt is aan Dorpsbelangen Odoorn.  Volgens de mensen die het al op deze wijze hebben behaald vergt het ca. 45 minuten van je tijd en valt het 100% mee. Daarna wordt he..

VARIANTEN N34 EXLOO EMMEN (ODOORN/ KLIJNDIJK) (09/05/2014)

Voor wie er meer van wil afweten. Deze links kunnen daar wellicht bij helpen.     Varianten N34 Provincie Drenthe GVVP gemeentye Borger-Odoorn

INLOOPBIJEENKOMST AANSLUITING N34 ODOORN/KLIJNDIJK (09/05/2014)

De provincie Drenthe organiseert samen met de gemeente Borger-Odoorn op dinsdag 20 mei 2014 een inloopbijeenkomst over de nieuw te realiseren aansluiting op de N34 ter hoogte van Odoorn en Klijndijk.  De N34 moet veiliger worden. Daarom worden alle gelijkvloerse aansluitingen opgeheven of vervangen door ongelijkvloerse oversteken of aansluitingen.Ookde huidige gelijkvloerse aansluitingen Emmen Noord (N34/ Odoornerweg) en Odoorn Noord (N34/ Borgerderweg) worden vervangen door ongelijkvloerse. De nieuwe aansluiting voor Odoorn Noord wordt gekop..

4 MEI 2014 (05/05/2014)

foto van Dorpsbelangen Odoorn.

OOIEVAARSNEST (30/04/2014)

Helaas hebben wij moeten besluiten dit ooievaarsnest, dat achter het voetbalveld staat, om te zagen. De toestand van het nest was dusdanig slecht dat het niet langer verantwoord was het te laten staan. Vervangen is een kostbare zaak en bovendien laat de beoogde doelgroep zich hier niet zien.

DODENHERDENKING ZONDAG 4 MEI 2014 (30/04/2014)

Zondag 4 mei wordt in Odoorn een stille tocht gehouden ter herdenking van de slachtoffers uit de Tweede Wereldoorlog. De stoet vertrekt om 19.30 uur vanaf de aula aan de Schaapstreek in Odoorn.  Route: achterlangs naar de begraafplaats waar bij de graven van Johannes Schoenmaker en Albertus Zefat bloemen gelegd kunnen worden. Daarna de Borgerderweg oversteken, vervolgens via de Andries Diepenbrugweg naar het monument op De Boshof. Bij het monument zal mevrouw A. van der Bunt de aanwezigen informeren over het verdere verloop van het programma. Om acht uur wordt Taptoe ten ..

ZORGBELANG DRENTHE (31/03/2014)

UITSTEL INLOOPBIJEENKOMST AANSLUITING N 34 ODOORN/KLIJNDIJK (20/03/2014)

De provincie Drenthe heeft samen met de gemeente Borger-Odoorn  besloten de inloopbijeenkomst van 25 maart a.s. over de nieuw te  realiseren aansluiting op de N34 ter hoogte van Odoorn en Klijndijk uit te  stellen tot medio april.    Met het uitstel willen provincie en gemeente de tijd nemen om de argumenten  vanuit de projectgroep, de omgeving en de gemeentelijke en provinciale politiek  mee te wegen in de besluitvorming. Er wordt een second o..

INLOOPBIJEENKOMST AANSLUITING N34 ODOORN/KLIJNDIJK (12/03/2014)

De provincie Drenthe organiseert samen met de gemeente Borger-Odoorn op dinsdag 25 maart 2014 een inloopbijeenkomst over de nieuw te realiseren aansluiting op de N34 ter hoogte van Odoorn en Klijndijk.    De N34 moet veiliger worden. Daarom worden alle gelijkvloerse aansluitingen opgeheven of vervangen door ongelijkvloerse oversteken of aansluitingen.Ookde huidige gelijkvloerse aansluitingen Emmen Noord (N34/ Odoornerweg) en Odoorn Noord (N34/ Borgerderweg) worden vervangen door ongelijkvloerse.   De uitkoms..

SIGNALEREN VERDACHT GEDRAG (06/03/2014)

Je ziet iemand bij huizen naar binnen kijken. Weglopen en weer terugkomen, een rondje om het huis maken. Een beetje raar, maar misschien is het wel een schilder die een offerte wil maken? Het zou heel goed kunnen dat deze persoon een inbreker is. Er zijn veel verschillende ‘typen’ inbrekers, maar veel van hun gedrag komt overeen. Dit is gedrag dat u als buurtbewoner kunt zien. Maar wat kunt u dan vervolgens doen als u denkt dat het om een inbreker gaat?   Gratis cursus! ..

PAASVUUR 21 APRIL 2014 (06/03/2014)

  Vanwege aangescherpte maatregelen wordt er niet langer een vergunning verleend voor het houden van ons paasvuur aan de Torenweg. Ook Klijndijk krijgt geen toestemming het paasvuur te houden op hun vertrouwde locatie. Vorig jaar nog moesten wij het paasvuur afgelasten vanwege harde wind, de takken konden na overleg met Klijndijk op hun paasvuurbult afgeleverd worden. Een prettige samenwerking ontstond. Nu beide verenigingen toch op zoek moesten naar een geschikte nieuwe locatie is besloten voortaan samen een paasvuurbult op te bouwen aan de Middelweg te Kl..

SLUITING RABOBANK-FILIAAL IN ODOORN (03/03/2014)

JAARVERGADERING 20 FEBRUARI A.S. (27/01/2014)

Agenda voor de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging voor  dorpsbelangen  Odoorn, donderdag 20 februari 2013, om  20.00 uur bij de Boshof te Odoorn.     1.  Opening door de voorzitter. 2.  mededelingen. 3.  verslag van de vergadering van 14 februari 2013. 4.  jaarverslag van de secretaris. 5.  jaarverslag van de penningmeester. 6.  verslag kascommissie. 7.  verkiezing kascommissie. 8.  PAUZE 9.  Bestuursverkiezing:  &..

INCASSO 2014 (17/12/2013)

  In verband met de omzetting van NL-Incasso naar Euroincass, die al per 1 februari 2014 in werking treedt en nogal wat tijd in beslag neemt, zou ik als penningmeester van Dorpsbelangen Odoorn de donatie over het jaar 2014 reeds in de maand januari 2014 willen incasseren i.p.v. in de maand september/oktober 2014. Dan wordt de tijd om de omzetting te realiseren ruimer, hetgeen voor mij minder druk geeft. Hopelijk heeft u begrip voor bovenstaande situatie en namens Dorpsbelangen Odoorn hartelijk dank.   Moch..