U bent hier: startpagina » nieuws » 195

ROLSTOELVIERDAAGSE

Foto

Gevarieerde rolstoelwandelvierdaagse bewoners De Paasbergen

Van 15 tot en met 18 juni houdt woonwijkcentrum De Paasbergen in Odoorn, onderdeel van Treant Zorggroep, voor de dertiende keer de jaarlijkse rolstoelwandelvierdaagse. Elke dag staat er een mooie route op het programma met onderweg een leuke activiteit. Bewoners van omliggende aanleunwoningen en cliënten van andere zorgcentra van Treant Zorggroep doen ook mee.

Op de eerste dag brengen de deelnemers een bezoek aan pannenkoekenboerderij de Snoepert, waar de bewoners een lekkernij krijgen. Dinsdag kan men genieten van accordeonmuziek ter hoogte van ‘Eppies Bergie’, een bekende grafheuvel tussen Odoorn en Valthe. Woensdag is er een bezoek aan OBS de Weiert. De afsluitende dag wordt muzikaal opgeluisterd door het duo Luuk en Gea, met iets lekkers voor de deelnemers bij restaurant De Boshof. Ook is er voor iedereen deze laatste dag soep met een broodje in De Paasbergen.

 

Dagelijks is er bij het woonwijkcentrum een verloting. Het geld wat hiermee opgehaald wordt, komt ten goede aan de belevingstuin bij De Paasbergen.

 

De bewoners van het woonwijkcentrum worden begeleid door een ‘duwer’. Dit kan zijn een familielid, een vrijwilliger of medewerker van De Paasbergen. Ook namens onder meer diverse bedrijven, de gemeente en een school zijn vrijwillige begeleiders aanwezig

geplaatst op: 12/06/2015

Terug naar het nieuwsoverzicht