U bent hier: startpagina » nieuws » 147

PAASVUUR 21 APRIL 2014

 

Vanwege aangescherpte maatregelen wordt er niet langer een vergunning verleend voor het houden van ons paasvuur aan de Torenweg. Ook Klijndijk krijgt geen toestemming het paasvuur te houden op hun vertrouwde locatie. Vorig jaar nog moesten wij het paasvuur afgelasten vanwege harde wind, de takken konden na overleg met Klijndijk op hun paasvuurbult afgeleverd worden.

Een prettige samenwerking ontstond. Nu beide verenigingen toch op zoek moesten naar een geschikte nieuwe locatie is besloten voortaan samen een paasvuurbult op te bouwen aan de Middelweg te Klijndijk/Odoorn.

Takken kunnen alleen worden ingeleverd op zaterdag 19 april a.s. vanaf 9.00 tot 15.00 uur.

Alleen schone materialen van organische aard, b.v. snoeihout, takken en stammen niet dikker dan 10 cm., coniferen zijn welkom. Andere materialen zoals stobben, geverfd hout, asbest, autobanden e.d. mogen beslist niet worden aangevoerd.

Dorpsbelangen en medewerkers mogen het aangevoerde materiaal controleren en hoort er iets niet thuis op de Paasbult dan hebben wij het recht dit materiaal te weigeren en u met het aangevoerde terug te sturen. Politie en brandweer hebben hier indien noodzakelijk controle op.

De kosten zijn:

€ 5.= voor ophalen (leden)  € 10.= ophalen voor (niet leden)

€ 2.=  aanhanger brengen (niet leden) en € 5.= voor boerenwagen (niet leden)

Leden kunnen hun takken gratis afleveren bij de paasvuurbult.

Probeer samen met buren en familie of vrienden zoveel mogelijk materiaal zelf te brengen naar de Middenweg. Kunt u het materiaal beslist niet zelf brengen dan is er een mogelijkheid om een beroep te doen op vrijwilligers van Dorpsbelangen om het materiaal op te halen op zaterdag 19 april a.s.. Voor deze service kunt u contact  opnemen met  Wim Verkaik, Blauwgras 9, tel. 381473. Bellen tussen 18.00 en 19.00 uur.

 De takken moeten gebundeld aan de weg liggen en de aanvrager moet zelf helpen met opladen.

Nieuwe locatie paasvuur:

geplaatst op: 06/03/2014

Terug naar het nieuwsoverzicht