U bent hier: startpagina » nieuws » 131

INLOOPBIJEENKOMST N34 ODOORN/KLIJNDIJK

De provincie Drenthe en de gemeente Borger Odoorn houden op dinsdag 24 september van 16.00 tot 20.00 uur in Café Restaurant De Boshof in Odoorn een inloopbijeenkomst over het voornemen om een nieuwe aansluiting op de N34 te realiseren ter hoogte van Klijndijk.

 

Omdat de twee bestaande gelijkvloerse aansluitingen (N34/ Odoornerweg en N34/ Borgerderweg) niet  voldoen, wordt deze nieuwe ongelijkvloerse aansluiting gerealiseerd. De provincie en gemeente beleggen de inloopbijeenkomst om belangstellenden te informeren over de plannen.

 

De bijeenkomst heeft geen programma. Belangstellenden kunnen gewoon binnenlopen; vooraf aanmelden is niet nodig. Medewerkers van de provincie en gemeenten zijn aanwezig om de plannen toe te lichten en vragen te beantwoorden. Bezoekers van de inloopbijeenkomst kunnen hun mening kenbaar maken en een enquête invullen. De provincie neemt de reacties mee bij het opstellen van het definitieve plan.

 

Na deze bijeenkomst wordt bestuurlijk een keuze gemaakt waarna het plan verder wordt uitgewerkt. De definitieve plannen worden rond de jaarwisseling gepresenteerd. Naar verwachting kan met de uitvoering begin 2015 worden gestart.

 

Achtergrondinformatie is beschikbaar op de websites van de provincie Drenthe, van Dorpsbelang Klijndijk en van Dorpsbelangen Odoorn.

geplaatst op: 02/09/2013

Terug naar het nieuwsoverzicht