U bent hier: startpagina » nieuws » 124

VAN ALLES EN NOG WAT

Alweer bijna zomervakantie en een goede gelegenheid om de laatste stand van zaken maar eens door te geven.

Achter de schermen is menigeen druk bezig om te zorgen dat ook dit jaar de Oringermarkt weer door kan gaan. Dit jaar doen wij dat samen met Oes Dörp, de krant bestaat 25 jaar en wil dat op een speciale manier vieren. Om te voorkomen dat er in de toch al drukke periode in en na de vakantie zoals de opening van het plein, Sivo en de Oringermarkt nog een evenement zou worden gehouden, is er voor gekozen om dat samen tijdens de Oringermarkt te doen.

De Thijs en Aafke Challenge heeft inmiddels al vijfendertig  aanmeldingen, de veldtoertocht (VT2O) en de schippersrun: er wordt hard aan gewerkt. Bij de Schippersrun is de grootste verandering dat er vanaf dit jaar geen clubmunten meer te verdienen zijn, maar je hoeft nog steeds, dit in tegenstelling tot andere lopen,  geen inschrijfgeld te betalen .

De kermis is weer geregeld, de markt: Oring Smakelijk, krijgt vorm, diverse artiesten worden of zijn gecontracteerd enz. enz. Voor de zaterdagavond is cabaretgroep  Boerenblond vastgelegd. Tussen de bedrijven door gaan we een bingo met ludieke prijzen houden. Een kleine hint wat betreft het prijzengeld: workshop droge worst maken. Maar misschien is er ook wel een tv te winnen. De wandeling van Oes Dörp door het dorp is bijna geregeld. Kortom redenen genoeg om de markt op één of andere manier te bezoeken.

 

Voor de laatste stand van zaken kun je altijd naar de volgende sites:

www.dorpsbelangenodoorn.nl, www.bikingodoorn.nl of www.odoorn.nu

De instructieavond voor de medewerkers van de Oringermarkt is op 29 augustus a.s.  bij De Boshof aanvang 20.00 uur.

Voor een ieder een fijne zomer en tot ziens bij alle (of bijna alle) activiteiten in het dorp. 

geplaatst op: 20/06/2013

Terug naar het nieuwsoverzicht