U bent hier: startpagina » nieuws » 245

LANDELIJKE OPSCHOONDAG

Zaterdag 24 maart is weer de Landelijke Opschoondag.

Net als vorig jaar slaan Dorpsbelangen Odoorn en de Ondernemersvereniging Odoorn weer de handen ineen om samen de Landelijke/Oringer Opschoondag te houden. Ook dit jaar wordt zwerfafval verwijderd van fietspaden en invalswegen naar Odoorn. Dit gebeurt op hetzelfde moment ook in Klijndijk en Exloo. Meedoen is hartstikke makkelijk. En als we het samen doen, is het ook nog eens heel gezellig. 

Kijk voor de mogelijkheden (en voor de inspiratie) eens op www.nederlandschoon.nl. Zwerfafval opruimen, de tuin van een buurtgenoot, die dit niet zelf goed kan, netjes maken, straatnaamborden, veldnaamborden, wegwijzers schoonmaken etc.: er is werk genoeg te bedenken.

 

Wie een goed idee heeft of mee wil doen, kan zich melden via dorpsbelangenodoorn@gmail.com of meld je aan bij ons evenement op facebook. Wij zullen er voor zorgen dat u ‘s morgens vanaf  9.00 uur (tot uiterlijk 12:00) de benodigde schoonmaakspullen af kunt halen op het Dorpsplein, waar de koffie met wat lekkers erbij klaar staat. Het verzamelde afval kan eveneens hier worden ingeleverd.

 

 

geplaatst op: 23/03/2018

Terug naar het nieuwsoverzicht