U bent hier: startpagina » nieuws » 95

VOORLICHTINGSAVOND PLEINPLAN 10 JANUARI 2013

Samen met dorpsbelangen Odoorn, de ondernemersvereniging Odoorn en aannemer Hoornstra uit Nieuw Buinen, heeft de gemeente plannen ontwikkeld voor het realiseren van een plein nabij de kerk in Odoorn en een verfraaiing van het centrum.
 

Het laatste jaar is er veel gebeurd. Naast het beschikbaar stellen van de nodige financiële middelen, moesten vele schetsmatige plannen worden voorzien van details. Ook zijn tijdens het traject verschillende aanpassingen doorgevoerd. Op 18 december 2012 hebben wij de tekeningen voorgelegd aan de direct aanwonenden. De plannen werden erg positief ontvangen en enkele opmerkingen hebben wij nog als aanvulling meegenomen.

 

Wij willen u – als inwoner van het dorp Odoorn- graag laten zien hoe het wij het nieuwe centrum van Odoorn hebben vormgegeven. Wellicht heeft u nog opmerkingen en/of ideeën die we bij het plan kunnen betrekken. Na inventarisatie kunnen de plannen dan definitief worden gemaakt.

 

Wij nodigen u graag uit op onze informatieavond op donderdag 10 januari 2013 om 19.30 uur in hotel/restaurant De Oringer Marke, Hoofdstraat 9 in Odoorn.

geplaatst op: 18/12/2012

Terug naar het nieuwsoverzicht