U bent hier: startpagina » nieuws » 248

KEN UW DORP SPECIAL

OES DORP 30 JAAR, DAT WORDT GEVIERD

Om de mijlpaal van 30 jaar te vieren, zal de dorpskrant tijdens het Oringer Weekend een 'Ken uw dorp special' organiseren. Alle Oringers zijn uitgenodigd om mee te doen. Jong en oud en deelname is gratis.

Dus zet alvast in uw agenda 9 september tussen 12.00 en 14.30 uur. Start en finish bij de tent op de Boshof.

De 'Ken uw dorp special' zal bestaan uit een ommetje door het dorp (een Oringer ommetje dus), waarbij er vragen over het dorp beantwoord moeten worden. U krijgt een routebeschrijving mee en onderweg komt u diverse vragen tegen. Het ommetje zal ongeveer 1 uur in beslag nemen. Onderweg is er een verrassing voor iedere deelnemer. Er zullen weer prijswinnaars zijn, zowel voor de drie beste kenners van Odoorn, als voor de persoon die zich het meest origineel heeft uitgedost voor het ommetje. De uitslag zal bekend worden gemaakt op de dag zelf, rond 16.30 uur. En reken maar dat er dan mooie prijzen uitgedeeld zullen worden.

De genoemde tijden zijn nog enigszins onder voorbehoud. In het eerste weekend van september zal Oes Dörp, samen met Dorpsbelangen, een flyer huis aan huis bezorgen met daarin de precieze tijden.

Houd ook de website van Oes Dörp in de gaten. In augustus staat een en ander nog eens op www.odoorn.nu.

geplaatst op: 02/07/2018

Terug naar het nieuwsoverzicht