U bent hier: startpagina » nieuws » 225

ORINGER OPSCHOONDAG 2017

Foto:

Zaterdag 25 maart is weer de Landelijke Opschoondag.

Net als vorig jaar slaan Dorpsbelangen Odoorn en de Ondernemersvereniging Odoorn weer de handen ineen om samen de Landelijke/Oringer Opschoondag te houden. Ook dit jaar wordt zwerfafval verwijderd van  fietspaden en invalswegen naar Odoorn. Dit gebeurt op hetzelfde moment ook in Klijndijk en Exloo. Naast de lokale ondernemers hebben ook HOC en de Paasbergen hun medewerking al toegezegd.

Kunt u ook helpen ……? Ja, graag zelfs! Kijk voor de mogelijkheden (en voor de inspiratie) eens op www.nederlandschoon.nl. Zwerfafval opruimen, de tuin van een buurtgenoot, die dit niet zelf goed kan, netjes maken, straatnaamborden, veldnaamborden, wegwijzers schoonmaken etc.: er is werk genoeg te bedenken.

Wie een goed idee heeft of gewoon lekker mee wil helpen een route vrij te maken van zwerfafval, kan zich melden via dorpsbelangenodoorn@gmail.com. Wij zullen er voor zorgen dat u ‘s morgens vanaf  9.00 uur de benodigde schoonmaakspullen af kunt halen op het Dorpsplein, waar de koffie met wat lekkers erbij klaar staat. Het verzamelde afval kan eveneens hier worden ingeleverd.

geplaatst op: 06/03/2017

Terug naar het nieuwsoverzicht