U bent hier: startpagina » nieuws » 213

PAASVUUR EERSTE PAASDAG 27 MAART 2016

FotoDit jaar wordt het paasvuur op EERSTE PAASDAG 27 maart gehouden. Locatie:  Middenweg Klijndijk/Odoorn. (zelfde plek als vorig jaar) Aanvang: 19.30 uur.

Takken kunnen alleen worden ingeleverd op zaterdag 26 maart a.s. vanaf 9.00 tot 15.00 uur.

Alleen schone materialen van organische aard, b.v. snoeihout, takken en stammen niet dikker dan 10 cm., coniferen zijn welkom. Andere materialen zoals stobben, geverfd hout, asbest, autobanden e.d. mogen beslist niet worden aangevoerd.

Dorpsbelangen en medewerkers mogen het aangevoerde materiaal controleren en hoort er iets niet thuis op de Paasbult dan hebben wij het recht dit materiaal te weigeren en u met het aangevoerde terug te sturen. Politie en brandweer hebben hier indien noodzakelijk controle op.

De kosten zijn:

€ 5.= voor ophalen (leden)  € 10.= ophalen voor (niet leden)

 

€ 2.=  aanhanger brengen (niet leden) en € 5.= voor boerenwagen (niet leden)

Leden kunnen hun takken gratis afleveren bij de paasvuurbult.

Probeer samen met buren en familie of vrienden zoveel mogelijk materiaal zelf te brengen naar de Middenweg. Kunt u het materiaal beslist niet zelf brengen dan is er een mogelijkheid om een beroep te doen op vrijwilligers van Dorpsbelangen om het materiaal op te halen op zaterdag 4 april a.s.. Voor deze service kunt u contact  opnemen met  Wim Verkaik, tel. 06-22958996. Bellen tussen 18.00 en 19.00 uur.

 De takken moeten gebundeld aan de weg liggen en de aanvrager moet zelf helpen met opladen.

DORPSBELANGEN ODOORN

geplaatst op: 14/03/2016

Terug naar het nieuwsoverzicht