U bent hier: startpagina » nieuws » 211

OPROEP ORINGERMARKT 2016

OPROEP ORINGERMARKT 2016

 

Dorpsbelangen Odoorn en de Oringermarktclub zijn al weer druk bezig met de voorbereidingen van de Oringermarkt, die dit jaar wordt gehouden van 9 tot en met 11 september. Plaats van handeling is weer de Boshof.

Over het programma wordt nog nagedacht,  maar vast staat dat een aantal vertrouwde onderdelen ook dit jaar terugkomt.  Ook de Oringer Landgames, vorig jaar een groot succes, keren terug.

Ook de “goede doelenrun”  wordt weer in het programma opgenomen. Net als vorig jaar wordt op een sportieve en ludieke manier door dames en heren strijd geleverd voor een goed doel in ons eigen dorp. Hoe we dat gaan doen, blijft nog even een verrassing.  De stilettorun en de boxershortrun  van vorig jaar liggen menig Oringer vermoedelijk nog vers  in het geheugen. Hoe meer deelnemers, hoe hoger de opbrengst!

Dorpsbelangen roept de inwoners van Odoorn op,  ideeën voor goede doelen aan te leveren. Wie kent in Odoorn een initiatief of een  plan dat het waard is om je letterlijk voor in het zweet te werken?  Reacties graag naar dorpsbelangenodoorn@gmail.com

geplaatst op: 08/02/2016

Terug naar het nieuwsoverzicht