U bent hier: startpagina » dorpsbelangen » programma


ORINGER WEEKEND 2023                 


 


PROGRAMMA ORINGER WEEKEND 8 TM 10 SEPTEMBER 2023

Vrijdagavond

Op de vrijdag avond organiseren we weer een grote Pubquiz in de tent. Tijdens de laatste editie zat de tent stampvol en deden er maar liefst 43 teams mee. We hopen ook dit jaar weer op een volle tent. Het leuke van de Pubquiz is dat iedereen er aan mee kan doen en het garant staat voor een gezellige avond. Teams voor de Pubquiz moeten bestaan uit 4 tot 6 personen. We kunne maximaal 45 teams kwijt in de tent. Inschrijven kan via de link op de startpagina van deze site. Echter geldt hierbij VOL = VOL!!! Mocht je niet mee doen? Kom dan gezellig naar de tent om de teams aan te moedigen onder het genot van een hapje en een drankje. Na afloop van de pubquiz is er muziek en ruimte om gezellig na te borrelen. De tent is om 20.00 uur geopend en de pubquiz begint om 20.30 uur.

Zaterdag

Op zaterdagmiddag gaan we traditioneel weer veel plezier beleven tijdens de Oringer Landgames. We beloven jullie dat het weer een spectaculaire editie zal worden met nieuwe maar ook terug kerende spellen. De Oringer Langdames zijn een soort highland games waarbij diverse opdrachten uitgevoerd moeten worden. Dit loopt uiteen van strategie tot behendigheid. Het betekent dus zeker niet dat je erg sterk moet zijn! Slimmigheid wordt ook zeker beloond. Teams moeten bestaan uit 4 tot 6 personen en de minimale leeftijd om mee te doen is 14 jaar. Zoals elk jaar strijden we voor de wissel bokaal en is er ook een prijs voor het team wat het leukst verkleed is. Tijdens de laatste editie deden er 15 teams mee en we hopen hier dit jaar overheen te gaan! Inschrijven kan via de link op de startpagina van deze site. De Oringer Landgames beginnen om 13.00 uur. De prijsuitreiking van de Oringer Landgames is om 21.00 uur in te tent.

's Avonds in de tent zal de band Da Vinci wederom ons podium betreden. In 2015 hebben ze in Odoorn in de feesttent gestaan en met succes. 

De band omschrijft zich als volgt: "Zoals de grootmeester zelf zijn penselen ter hand nam om zijn doeken op te sieren, kleurt Da Vinci jouw feest of evenement. Samen met deze professionele band, gedragen door 4 enthousiaste muzikanten en een swingende zangeres, die alle jaren podiumervaring op één hoop hebben gegooid, zal je jouw bruiloft, bedrijfsfeest, feesttent of evenement beleven vol muzikale hoogtepunten. Je zult zich geen moment vervelen... Een prettig op jouw feest afgestemd repertoire, 5-stemmige zang, en wisseling van instrumenten laten het podium tot leven komen! Rock, pop, disco, dance classics, latin, nederlandstalige meebrullers, Happy Hardcore, Trance en een akoestische set, Da Vinci heeft ze allemaal paraat..." 

Samen met  DJ Peter Hermans van" De meest Voutte discoshow van Nederland ”, zullen ze er deze avond een fantastisch feest van maken. Zoals jullie van ons gewend zijn is de entree gratis.

Zondag

Op de zondagmorgen is er weer een uitdagende mountainbike tocht van Biking Odoorn met diverse afstanden. Dit jaar zijn er tochten te rijden van 30 en 50 km. De start hiervan is tussen 8.30 en 10.00 uur onder de boshof.

Zondag middag zijn er weer diverse leuke activiteiten voor de kinderen zoals laser gamen, diverse springkussens en een stormbaan. De scouting is aanwezig en organiseert een speurtocht en en kunnen broodjes gebakken worden. Ook hebben een een zandbak voor de aller kleinsten en kun je je laten schminken.  Om 14.30 uur zal MK Beats een speculaire dansshow verzorgen onder de boshof. Ook is er deze middag een live muziek van zanger Bert Drenthe zodat er gezellig geborreld kan worden.

TOT ZIENS OP HET ORINGER WEEKEND!!!