U bent hier: startpagina » nieuws » 247

PAASVUUR EERSTE PAASDAG 1 APRIL 2018

Dit jaar wordt het paasvuur op EERSTE PAASDAG 1 april gehouden. Locatie:  Middenweg Klijndijk/Odoorn. (zelfde plek als vorig jaar) Aanvang: 19.30 uur.

Takken kunnen alleen worden ingeleverd op zaterdag 31 maart a.s. vanaf 9.00 tot 15.00 uur.

Alleen schone materialen van organische aard, b.v. snoeihout, takken en stammen niet dikker dan 10 cm., coniferen zijn welkom. Andere materialen zoals stobben, geverfd hout, asbest, autobanden e.d. mogen beslist niet worden aangevoerd.

Dorpsbelangen en medewerkers mogen het aangevoerde materiaal controleren en hoort er iets niet thuis op de Paasbult dan hebben wij het recht dit materiaal te weigeren en u met het aangevoerde terug te sturen. Politie en brandweer hebben hier indien noodzakelijk controle op.

Probeer samen met buren en familie of vrienden zoveel mogelijk materiaal zelf te brengen naar de Middenweg. Kunt u het materiaal (in bescheiden hoeveelheden) beslist niet zelf brengen dan is er een mogelijkheid om een beroep te doen op vrijwilligers van Dorpsbelangen om het materiaal op te halen op zaterdag 31 maart a.s.. Voor deze service kunt u contact  opnemen met  Heleen Fluks. Tel.: 06-205 024 94.  Bellen tussen 18.00 en 19.00 uur. Mailen mag ook: dorpsbelangenodoorn@gmail.com.

De kosten zijn:

€ 5.= voor ophalen (leden)  € 10.= ophalen voor (niet leden) gewone aanhanger

€ 10.= voor ophalen (leden) € 20.= ophalen (niet leden) meer dan een aanhanger vol.

 

 

€ 2.=  aanhanger brengen (niet leden) en € 5.= voor boerenwagen (niet leden)

Leden kunnen hun takken gratis afleveren bij de paasvuurbult.

geplaatst op: 23/03/2018

Terug naar het nieuwsoverzicht