U bent hier: startpagina » nieuws » 155

INLOOPBIJEENKOMST AANSLUITING N34 ODOORN/KLIJNDIJK

De provincie Drenthe organiseert samen met de gemeente Borger-Odoorn op dinsdag 20 mei 2014 een inloopbijeenkomst over de nieuw te realiseren aansluiting op de N34 ter hoogte van Odoorn en Klijndijk. 

De N34 moet veiliger worden. Daarom worden alle gelijkvloerse aansluitingen opgeheven of vervangen door ongelijkvloerse oversteken of aansluitingen.Ookde huidige gelijkvloerse aansluitingen Emmen Noord (N34/ Odoornerweg) en Odoorn Noord (N34/ Borgerderweg) worden vervangen door ongelijkvloerse.

De nieuwe aansluiting voor Odoorn Noord wordt gekoppeld aan een verbrede parallelweg, met fietspad,  naar de nieuwe aansluiting Exloo. De vervangende aansluiting voor de huidige gelijkvloerse aansluiting Emmen Noord zal gerealiseerd worden bij de Slenerweg, de weg tussen Klijndijk en t’Haantje.

Dit plan is verder uitgewerkt tot een definitief plan wat we u willen laten zien tijdens een inloopbijeenkomst op dinsdag 20 mei 2014, tussen 16.00 en 20.00 uur in Buffetrestaurant Thijs & Aafke Hoofdweg 41 te Klijndijk. Ook de variant Emmen Noord wordt toegelicht. Medewerkers van de provincie, de gemeente Borger-Odoorn en leden van de projectgroep N34 Odoorn/Klijndijk zijn aanwezig om de plannen toe te lichten en vragen te beantwoorden.

Het plan wordt vervolgens voorgelegd aan de gemeenteraad van Borger-Odoorn. De besluitvorming over de wijziging van het bestemmingsplan zal in het najaar 2014 plaatsvinden met bijbehorende onderzoeken. Hierbij zal o.a. ook de mogelijkheid van de aansluiting Emmen Noord worden onderzocht en toegevoegd. Tijdens deze procedure bestaat de mogelijkheid om een zienswijze in te dienen.

geplaatst op: 09/05/2014

Terug naar het nieuwsoverzicht